Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lukovska i Prolom banja sve privlačnije za roditelje s malom decom

rssBookmark and Share

Lukovska Banja 19.02.2020. RTS, Južna Srbija Info

Lukovska i Prolom banja su godinama najtraženije turističke destinacije u Srbiji. Zbog bogatstva termomineralnih voda i raznovrsnih sadržaja, sezona traje tokom cele godine. I ove zime raspust tu provode mnogi mališani iz Srbije i regiona, najviše iz Makedonije i Bugarske.

Lukovska i Prolom banja sve privlačnije za roditelje s malom decom

Za imenicu banja, uz Prolom i Lukovsku banju odavno se ne vezuje slika ljudi kojima su potrebni isključivo zdravstvena pomoć i oporavak.

Ove banje privlače sve više mladih gostiju i roditelje s malom decom, tako da ne čudi što su ovoga raspusta prepune dečije graje i smeha.

Svi smeštajni kapaciteti odavno su popunjeni, jer su se domaćini potrudili da mladim generacijama, osim čistog vazduha i netaknute prirode,ponude raznovrsne sadržaje.

Posebno zadovoljstvo gostima predstavlja kupanje u otvorenim bazenima, kada napolju ima snega, jer je voda temperature do 37 stepeni.

"Najmlađi imaju svakodnevno animaciju, zabavu u dečjoj igraonici, gde provode vreme sa profesionalnim vaspitačima i animatorima. Stariji gosti uživaju ne samo u bazenima, već provode dosta vremena u svetu saune, u đakuzi bazenima sa slanom vodom. Koriste ovaj vazduh i provode jedan lep, porodični, zimski odmor", rekla je Marina Cvetković iz Prolom Banje.

Produžen raspust prilika je da mnogi produže i boravak u banji, a osim naše, ovde raspust provode i deca iz regiona, najviše iz Makedonije i Bugarske.

Komentara: 0


#   Lukovska Banja   Prolom Banja   deca   roditelji   banje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima