Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почео Туристички форум у Пролом Бањи

rssBookmark and Share

Куршумлија 21.04.2016. Јужна Србија Инфо, Топличке вести

Јуче је почео седми по реду, Туристички форум, који ће трајати до 23. априла, у организацији Туристичке организације Србије, Туристичке организације Куршумлије и Пролом Бање.

Фото: Топличке вести
Фото: Топличке вести

На скупу у Пролом Бањи, између осталог, биће одржано низ предавања из области туризма, а све у циљу побољшања и промоције туристичких потенцијала Србије.

Форум је отворила помоћник министра трговине, туризма и телекомуникација, Гордана Радосављевић.

Окупљене су поздравили директор Туристичке организације општине Куршумлија Иван Ковачевић и директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић. Ковачевић је казао да очекује да се на прави начин прикажу све лепоте куршумлијског краја, док је Лабовићева истакла да је Форум важан јер ће бити оџано више предавања и радионица о унапређењу туризма у Србији. 
 
Домаћин овог скупа, генерални директор АД Планинка, Радован Раичевић је окупљене упознао са историјатом фирме и њеним успесима у претходних неколико деценија и казао да ће гости моћи да се упознају са туристичким дестинацијама у куршумлијским бањама и околини.

Топличке вести

Коментара: 1


#   Куршумлија   Пролом Бања   Радован Раичевић   Иван Ковачевић   Министарство туризма   Туристичка организација Србије   Марија Лабовић   туристички форум   Хотел Радан   Гордана Радосављевић
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Factotum, 22.04.2016.:
    Obnovite Taorska vrela i vodenice. Ovo je mozda najlepse mesto u Valjevskom kraju i moze biti jedna od 5 najboljih turistickih destinacija u Srbiji, a ne zahteva mnogo ulaganja.
    Taorska vrela kroz moj objektiv:
    https://www.youtube.com/watch?v=rTnh_KHgoK4


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима