Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова туристичка сезона у Пролом и Луковској бањи почиње 11. маја

rssBookmark and Share

Куршумлија 09.05.2020. РТС

За људе који су уплатили аранжмане у иностранству можда постоји проблем, за домаћи туризам то је шанса.

Нова туристичка сезона у Пролом и Луковској бањи почиње 11. маја

Након детаљне дезинфекције хотела, ресторана, базена и свих пратећих садржаја, које су обавиле специјализоване екипе заједно са запосленима у Пролом и Луковској бањи, гости ће бити потпуно безбедни да уживају у чарима које ове бање пружају.

"Свим нашим пацијентима ћемо превентивно мерити температуру и сви морају прво да обаве  један превентивни преглед, да би могли да бораве овде код нас", рекао је бањски лекар Драгољуб Степановић

"Квадратура наших ресторана омогућује да испунимо прописане стандарде од три и по квадратна метара растојања за наше госте, додатно се врши дезинфекција амбалаже у којој роба стиже, складиштење производа као и припрема и сервирање хране гостима", истакао је управник угоститељства у Пролом бањи, Зоран Милићевић.

Базени и велнес центри који се простиру на више од четири хиљаде квадрата, захтевају посебну пажњу како би сигурност гостију била на највишем степену заштите.

"Базени су напуњени пролом водом, гости могу уживати по препоруци здравствених радника- Ова врста вируса се не преноси овим путем тако да ће наши гости максимално уживати", истакла је Марина Цветковић пр АД "Планинка  Куршумлија".

Нова туристичка сезона у Пролом и Луковској бањи, после паузе од скоро два месеца због коронавируса, почеће 11. маја.

И ове сезоне као и претходних, госте ће дочекати нови садржаји, а ужурбано се раде хотели који ће знатно увећати смештајне капацитете.

"Ми очекујемо да у овој години и поред свих тешкоћа које су биле у овом периоду, у наредном периоду надокнадимо све и да поред наших старих гостију, који су боравили овде имамо прилику да угостимо људе који су годинама проводили одморе ван граница наше земље", напоменуо је Радован Раичевић, директор АД "Планинка Куршумлија".

Пролом и Луковску бању годишње посети више десетина хиљада туриста и оствари се око 200 хиљада ноћења.

Драгиша Стојановић, РТС

Коментара: 0


#   Куршумлија   Луковска Бања   Пролом Бања   Радован Раичевић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима