Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ради здравља, безбедности гостију и напретка туризма, вакцинисани запослени у хотелу "Тами"

rssBookmark and Share

Ниш 20.04.2021. З.С. Јужна Србија Инфо

Данас је екипа нишког Дома здравља вакцинисала запослене и њихове чланове породица у просторијама хотела "Тами" у Нишу (Tami – trade огранак хотела Tami Residence и Constantinus Palace). Више од 70 одсто запослених одазвало се на позив руководства хотела за имунизацију против вируса корона.

Ради здравља, безбедности гостију и напретка туризма, вакцинисани запослени у хотелу "Тами"

Директор хотела Татјана Мићић, иначе сама лекар по струци, али учествује у раду породичне компаније, каже да су као друштвено одговорна фирма поносни, јер су први хотел у нишком региону који је извршио имунизацију својих запослених, и то у просторијама хотела.

"Желимо да пошаљемо поруку наде и истакнемо значај имунизације, нарочито запослених из области угоститељства и хотелијерства, а све то у циљу да наша грана која је значајно погођена пандемијом, што пре стане на ноге и крене са радом. Желимо да повратимо поверење, осећај безбедности и сигурности  наших сталних и потенцијалних клијената који желе да дођу у наш град и одседну у хотелу, да уз поштовање свих мера које доприносе борби против вируса корона, могу да очекују и безбедан боравак, као и да на сваки начин бринемо, како о њиховом, тако и о здрављу нас запослених..

Ово је била наша искрена жеља, али и веома важна порука, којом мотивишемо угоститељске посленике који раде у хотелима и ресторанима, како би сви заједно допринели стабилизацији ове гране привреде у нишком региону", изјавила је Тања са осмехом пуним наде.

 


#   Ниш   Дом здравља   туризам   хотел   Тами хотел   угоститељство   Коронавирус   ковид вакцина   Татјана Мићић   Hotel Tami Residence
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима