Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Туристички поклон ваучери за вакцинисане за летовање у Грчкој

rssBookmark and Share

Ниш 14.05.2021. Јужна Србија Инфо

Данас је почела подела поклон ваучера, у ТЦ „Делта Планет“, а наставиће се сутра у ТЦ „Рода“ и у недељу у ТЦ „Форум“. То је добар је начин да додатно мотивишемо Нишлије које нису примиле вакцину да то учине, рекла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски која је са директором „Еуротурса“ Миланом Петковићем учествовала у подели ваучера у ТЦ „Делта Планет“.

Туристички поклон ваучери за вакцинисане за летовање у Грчкој

Ово је само почетак, разговараћемо и са другима на који начин можемо да мотивишемо људе да се вакцинишу, напоменула је она и захвалила донатору на учешћу у овој акцији.

Према њеним речима, добро је за град што је више од 50 одсто пунолетних грађана Ниша примило вакцину и са сваким повећањем броја вакцинисаних ми релаксирамо епидемиолошке мере и враћамо се уобичајеним активностима без ограничења.

Туристичка агенција „Еуротурс“ поделиће укупно 150 ваучера, по 50 у сваком тржном центру, којима грађани остварују попуст за летовање у Грчкој.

Природно је да се „Еуротурс“ прикључио иницијативи да на овакав начин мотивише људе да се вакцинишу, рекао је директор те агенције.

Петковић је истакао да вакцина пружа добру заштиту, али да пружа и пуну слободу и све већу могућност путовања ван Србије без административних баријера.


#   Ниш   Форум ТЦ   Дом здравља   Драгана Сотировски   тржни центар   Рода маркет   туристички ваучери   Делта планет   ковид вакцина   МЕТРО маркет   Еуротурс
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима