Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Turistički poklon vaučeri za vakcinisane za letovanje u Grčkoj

rssBookmark and Share

Niš 14.05.2021. Južna Srbija Info

Danas je počela podela poklon vaučera, u TC „Delta Planet“, a nastaviće se sutra u TC „Roda“ i u nedelju u TC „Forum“. To je dobar je način da dodatno motivišemo Nišlije koje nisu primile vakcinu da to učine, rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja je sa direktorom „Eurotursa“ Milanom Petkovićem učestvovala u podeli vaučera u TC „Delta Planet“.

Turistički poklon vaučeri za vakcinisane za letovanje u Grčkoj

Ovo je samo početak, razgovaraćemo i sa drugima na koji način možemo da motivišemo ljude da se vakcinišu, napomenula je ona i zahvalila donatoru na učešću u ovoj akciji.

Prema njenim rečima, dobro je za grad što je više od 50 odsto punoletnih građana Niša primilo vakcinu i sa svakim povećanjem broja vakcinisanih mi relaksiramo epidemiološke mere i vraćamo se uobičajenim aktivnostima bez ograničenja.

Turistička agencija „Euroturs“ podeliće ukupno 150 vaučera, po 50 u svakom tržnom centru, kojima građani ostvaruju popust za letovanje u Grčkoj.

Prirodno je da se „Euroturs“ priključio inicijativi da na ovakav način motiviše ljude da se vakcinišu, rekao je direktor te agencije.

Petković je istakao da vakcina pruža dobru zaštitu, ali da pruža i punu slobodu i sve veću mogućnost putovanja van Srbije bez administrativnih barijera.

Komentara: 0


#   Niš   Forum TC   Dom zdravlja   Dragana Sotirovski   tržni centar   Roda market   turistički vaučeri   Delta planet   kovid vakcina   METRO market   Euroturs
#GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima