Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град Ниш формирао Савет за безбедност

rssBookmark and Share

Ниш 11.05.2023. Јужна Србија Инфо

Град Ниш формирао је Савет за безбедност који се састоји од 25 чланова представника државних и градских институција на челу са градоначелницом Ниша Драганом Сотировски.

Град Ниш формирао Савет за безбедност

Савет чине и локални Омбудсман града Ниша, представници полиције, БИА, установа социјалне заштите, градски већници за образовање и за ванредне ситуације, представници републичке и градске просветне инспекције, представници Школске управе у Нишу, Актива основних и средњих школа, Ученичког парламента, предшколске установе као и Савета родитеља.

У оквиру Савета за безбедност формирано је посебно Координационо тело за смањење насиља у основним и средњим школама на територији града Ниша. За пружање бесплатне психосоцијалне подршке и саветовања свим грађанима и грађанкама Ниша, а посебно деци, родитељима и запосленима у просвети, од данас је при Сигурној кући у Нишу, од 8 до 20 сати отворен СОС телефон 063/233-85-90. У Дому здравља Ниш радиће свакодневно од 7 до 20 сати два броја, за саветовања и подршку деци школског узраста 018/503-696 и деци предшколског узраста 018/503-579.


#   Ниш   Драгана Сотировски   БИА   Омбудсман   Савет за безбедност Ниш
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима