Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бекство из затвора у Нишу: На спектакуларан начин побегао са саслушања

rssBookmark and Share

25.02.2014. Ало

Полиција већ трећи дан интензивно трага за Данијелом Алимановићем (22) након што 21. фебруара на спектакуларан начин побегао са саслушања у Основном суду у Нишу, искочивши кроз прозор са висине од шест метара!

Бекство из затвора у Нишу: На спектакуларан начин побегао са саслушања

Алимановић је ухапшен због сумње да је починио неколико тешких крађа. После саслушања у тужилаштву приведен је судији за претходни поступак Основног суда у Нишу који је требало да одлучи о притвору.

- По предлогу тужилаштва, да му се одреди притвор, он је приведен судији за претходни поступак. После обављеног саслушања чекао је у ходнику да судија донесе решење. Питао је полицајце који су га чували да оде до тоалета. Они су га спровели до тоалета, али пошто се није појавио, убрзо ушли у кабину и видели да га нема и да је побегао кроз прозор димензија 25 пута 25 центиметара. Испод прозора пронађена је мања локва крви, па се претпоставља да се повредио приликом пада - каже портпарол Основног суда у Нишу Ана Радивојевић.

Готово је невероватно како је осумњичени успео да се провуче кроз тако малени отвор, и то на висини од око шест метара, одакле је скочио на бетон. Алимановић је пао у неограђени део дворишта испред зграде Палате правде, одакле је побегао у непознатом правцу. У Основном суду је издата наредба да се распише потерница за њим с обзиром да му је одређен притвор.

- Он се сумњичи за неколико тешких крађа – обијање трафике, обијање возила и камиона и крађу акумулатора, као и покушај обијања магацина трговине „Идеа“. Полиција га интензивно потражује на више локаицја, каже за наш лист извор близак истрази.


#   полиција   бекство   криминал   суд   затвор   Данијел Алимановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима