Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након паљења аутомобила, почели физички напади на нишке функционере: Председник ГО Нишка Бања задобио ударац у слепоочницу

rssBookmark and Share

Нишка Бања 07.12.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Председника Градске општине Нишка Бања Дејана Јовановића, јутрос је на путу од куће до посла напао за сада, непознат починиоц и задао му удрац песницом у слпоочницу.

Фото: Општина Нишка Бања
Фото: Општина Нишка Бања

Основно јавно тужилаштво у Нишу је поднело је кривичну пријаву против непознатог починиоца, за којим нишка полиција интезивно трага.

Чланови Општинског већа у тој нишкој Општини мисле да је напад повезан са приватизацијом хотела "Партизан" и "Озрен" и верују да овај случај нема никкаве везе са паљењем аутомобила заменику градоначелника Ниша и директору "Тржнице".

Јовановић верује да напад има везе са поступком који је јуче завршен у вези хотела "Партизан" и "Озрен" у Нишкој Бањи.

Тачније, јуче је завршен поступак код Пореске управе по последњој забележби за потраживања које су заинтересоване стране имале након приватизације "Србија туриста" у чијем су се саставу хотели, односно да се отклоне и последње препреке које онемогућавају Пореску управу да покрене нови поступак за лицитацију ова два хотела која су била у саставу "Србија туриста".

"Напад се догодио јутрос када сам ишао ка послу и док сам разговарао телефоном, пришла ми је непозната особа с леђа и ударила ме у десну слепоочницу, након чега сам пао на тротоар, а он није покушао да ми отме ни телефон ни торбу. Поново је кренуо ка мени, али када сам ја викнуо "упомоћ" и када је једна жена која се ту нашла викнула, нападач је побегао даље кроз парк", изјавио Јовановић медијима.

Нишка полиција интезивно трага за починиоцем

Коментара: 0


#   полиција   Нишка Бања   насиље   Основно јавно тужилаштво   Дејан Јовановић   ПУ Ниш   Србија турист
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима