Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon paljenja automobila, počeli fizički napadi na niške funkcionere: Predsednik GO Niška Banja zadobio udarac u slepoočnicu

rssBookmark and Share

Niška Banja 07.12.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Predsednika Gradske opštine Niška Banja Dejana Jovanovića, jutros je na putu od kuće do posla napao za sada, nepoznat počinioc i zadao mu udrac pesnicom u slpoočnicu.

Foto: Opština Niška Banja
Foto: Opština Niška Banja

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu je podnelo je krivičnu prijavu protiv nepoznatog počinioca, za kojim niška policija intezivno traga.

Članovi Opštinskog veća u toj niškoj Opštini misle da je napad povezan sa privatizacijom hotela "Partizan" i "Ozren" i veruju da ovaj slučaj nema nikkave veze sa paljenjem automobila zameniku gradonačelnika Niša i direktoru "Tržnice".

Jovanović veruje da napad ima veze sa postupkom koji je juče završen u vezi hotela "Partizan" i "Ozren" u Niškoj Banji.

Tačnije, juče je završen postupak kod Poreske uprave po poslednjoj zabeležbi za potraživanja koje su zainteresovane strane imale nakon privatizacije "Srbija turista" u čijem su se sastavu hoteli, odnosno da se otklone i poslednje prepreke koje onemogućavaju Poresku upravu da pokrene novi postupak za licitaciju ova dva hotela koja su bila u sastavu "Srbija turista".

"Napad se dogodio jutros kada sam išao ka poslu i dok sam razgovarao telefonom, prišla mi je nepoznata osoba s leđa i udarila me u desnu slepoočnicu, nakon čega sam pao na trotoar, a on nije pokušao da mi otme ni telefon ni torbu. Ponovo je krenuo ka meni, ali kada sam ja viknuo "upomoć" i kada je jedna žena koja se tu našla viknula, napadač je pobegao dalje kroz park", izjavio Jovanović medijima.

Niška policija intezivno traga za počiniocem


#   policija   Niška Banja   nasilje   Osnovno javno tužilaštvo   Dejan Jovanović   PU Niš   Ozren   Srbija turist
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima