Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДРАМА: Породиља ножем избола младића на улици

rssBookmark and Share

29.06.2013. Izvor: Blic

Ухапшеној породиљи није се свиђало како ју је гледала девојка, избоденог па је дошло до преприке и туче.

ДРАМА: Породиља ножем избола младића на улици
Лидија М. (27) из Ниша ухапшена је због сумње да је 27. јуна 2.40 у Нишу на раскрсници улица Мокрањчеве и Станоја Бунушевца покушала да убије Петра Ј. (24) из Ниша, док је њен супруг Душан В.(29) осумњичен за учествовање у тучи.

Петар се враћао са девојком из града и на трафици је причао са радником када је дошла Лидија да купи цигарете. Није јој се свиђало како ју је гледала девојка оштећеног па је дошло до расправе у којој је Петар покушао да заштити девојку.

Осумњичена Лидија је отичала кући и вратила се са супругом Душаном, али је понела и нож. Душан и Петар су се потукли и пали на земљу, када га је Лидија, како се сумња, убола ножем- кажу у нишкој полицији.

Повређени младић је оперисан на Клиници за хирургију због убодне ране трбуха са повредом црева а после хируршке интервенције је његово стање стабилно и није животно угрожен.

Занимљиво је да се Лидија породила пре само 20 дана, а након овог инцидента, како незванично сазнаје Блиц, беба јој је јуче одузета решењем Центра за социјални рад и смештена у хранитељску породицу.

Полиција је саопштила да су осумњичени познати као вишеструки повратници у вршењу кривичних дела. Незванично се сазнаје да су обоје евидентирани као уживаоци наркотика.


#   животно угрожен
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима