Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гајили марихуану у башти за поврће

rssBookmark and Share

18.10.2012. Autor: T.Stevanović

Након дужег оперативног рада у јединственој акцији МУП-а – „Морава“ припадници лесковачке полиције је у атару села Слатина, десетак километара удаљене од Лесковца, пронашли засад марихуане.

Гајили марихуану у башти за поврће

У току дана 17 октобра,текуће године, након прегледа слабо приступачног терена приватног поседа на обали речице, где се некад гајило поврће, полиција је пронашла лепо однеговани засад од 67 стабљика марихуане просечне висине 2,5 до 3 метара.

Затечена конопља је посечена и заплењена на лицу места и њена тежина у сировом стању процењује се на око 110 килограма . Лесковачка полиција је истог дана у Лесковцу, у току поменуте акције лишила слободе М.С. (31) из Лесковца због постојања основа сумње неовлашћене производње и стављање у промет опојних супстанци.

На основу наредбе истражног судије Основног суда у Лесковцу овдашња полиција извршила је претрес куће окривљеног М.С. и том приликом у помоћном објекту, у штали надомак куће понашла мањи путни ранац и две пластичне врећице са сувом марихуаном тежине око 130 грама као и вагицу за њено прецизно мерење.

Пронађена дрога је након одузимања вештачена у лабораториији Националног криминалистичког центра у Нишу, где је утврђен високи квалите марихуане. Окривљеним „произвођачима“ марихуане истражни судија Основног суда у Лесковцу одредио је притвор до месец дана.


#   полиција   истражни судија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима