Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градина: Наркотике крили у обући и пртљагу

rssBookmark and Share

Градина 17.09.2015.

Цариници су на излазноj страни граничног прелаза Градина, спречили два турска држављанина да у обући и пртљагу прокриjумчаре читаву лепезу наркотика у малим количинама, саопстила jе данас Управа царина.

Фото: Управа царина
Фото: Управа царина

Покушаj криjумчарења око 300 грама марихуане, мање количине хашиша, екстазиjа, кокаина, неколико цигарета марихуане и 50 семенки ове опоjне биљке, цариници су открили током вечери када су се 45-годишњи возач и његов 29-годишњи сапутник поjавили на излазу поменутог граничног прелаза.

Tурски држављани су путовали из Немачке и на постављено питање цариника, рекли су да немаjу ништа да приjаве за контролу.

Посумњавши у то, цариници из Oдељења за сузбиjање криjумчарења су детаљно прегледали, како њихово возило, тако и пртљаг, навднео jе у саопштењу Управе царина.

Убрзо су код jедног од њих, 45-годишњег Д.O, међу гардеробом и у обући, пронашли читаву лепезу разних наркотика: три пакета марихуане укупне тежине око 300 грама, две кесице од по четири грама хашиша, две цигарете марихуане, 10 таблета екстазиjа, три кесице кокаина, 12 капсула чиjа ће садржина бити накнадно утврђена и 40 семенки марихуане, распоређених у четири паковања.

У торби другог путника, 29-годишњег Г.Д, такође jе међу гардеробом пронађено укупно 10 семенки марихуане.

Према речима искусних цариника, коjи су се доказали великим запленама дроге, мале количине наркотика jе далеко теже пронаћи, због тога што их jе лакше сакрити, чак и на неочекиваним местима.

 


#   дрога   марихуана   Градина   царина   Управа царина   екстази   кокаин
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима