Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Уз претњу пиштољем опљачкао мењачницу

rssBookmark and Share

Алексинац 09.02.2015. Танјуг

Нишка полиција је ухапсила две особе због сумње да су извршиле више разбојништава - једну због пљачке мењачнице, а другу због отимања торби женама.

Уз претњу пиштољем опљачкао мењачницу

Полиција је ухапсила М.О.(31) из Алексинца који се сумњичи да је из једне мењачнице у том месту, уз претњу пиштољем, отео 122.000 динара и 560 евра, наводи се у саопштењу.

Полиција је идентификовала осумњиченог који је, како се сумња, кривично дело разбојништва извршио 2. фебруара ове године у поподневним часовима, напомиње се из полиције и додаје да му је одређено задржавање до 48 сати.

Нишка полиција ухапсила је Н.К.(31) из Беле Паланке који се сумњичи да је у периоду од 5. до 7. фебруара ове године у Нишу извршио више кривичних дела разбојништва, саопштено је из Полицијске управе.

Осумњичени је, како се наводи, прилазио женама с леђа и уз употребу физичке силе отимао је торбе у којима су се налазили мобилни телефони, платне картице и новац, а затим би успевао да побегне.

Полиција је код осумњиченог пронашла део одузетих ствари које ће бити враћене власницама, наводе из полиције и додају да је осумњиченом одређено задржавање до 48 сати.


#   Алексинац   полиција   пљачка   Бела Паланка   крађа   мењачница   мобилни телефони   кривично дело   платне картице
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима