Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пиксијева мајка: Затражићу полицијску заштиту

rssBookmark and Share

Паси Пољана 26.02.2012. Аutor : Ekipa Južne Srbije |

Десанка Стојковић мајка прослављеног фудбалера Драгана Стојковића Пиксија на чију родну кућу је бачена бомба кашикара изјавила је за ''Јужну Србију'' да након овог немилог догађаја планира да затражи полицијску заштиту.

Пиксијева мајка: Затражићу полицијску заштиту

Десанка Стојковић мајка прослављеног фудбалера Драгана Стојковића Пиксија каже да је у сталном контакту са својим сином који борави у Јапану на припремама са екипом, она је за ''Јужну Србију'' казала да је причала са сином о томе да након овог немилог догађаја затражи полицијску заштиту , како би се осећала сигурно и безбедно.

-У сталном контакту сам са Драганом и јако је забринут за мене. Разговарали смо о томе да затражим полицијску заштиту , али још увек ништа не знам док се не чујем са њиме, казала је Десанка Стојковић мајка прослављеног фудбалера за коју у крају имају само речи хвале.

Пиксијева мајка Десанка живи сама већ шест година, колико је прошло од смрти Драгановог оца Добрија. У нишком насељу Паси Пољана са својом породицом живи и Пиксијева старија сестра, која брине о мајци. Родбина прослављеног фудбалера Драгана Стојковића Пиксија и даље је у шоку.


#   Паси Пољана   Драгана Стојковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима