Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Piksijeva majka: Zatražiću policijsku zaštitu

rssBookmark and Share

Pasi Poljana 26.02.2012. Autor : Ekipa Južne Srbije |

Desanka Stojković majka proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija na čiju rodnu kuću je bačena bomba kašikara izjavila je za ''Južnu Srbiju'' da nakon ovog nemilog događaja planira da zatraži policijsku zaštitu.

Piksijeva majka: Zatražiću policijsku zaštitu

Desanka Stojković majka proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija kaže da je u stalnom kontaktu sa svojim sinom koji boravi u Japanu na pripremama sa ekipom, ona je za ''Južnu Srbiju'' kazala da je pričala sa sinom o tome da nakon ovog nemilog događaja zatraži policijsku zaštitu , kako bi se osećala sigurno i bezbedno.

-U stalnom kontaktu sam sa Draganom i jako je zabrinut za mene. Razgovarali smo o tome da zatražim policijsku zaštitu , ali još uvek ništa ne znam dok se ne čujem sa njime, kazala je Desanka Stojković majka proslavljenog fudbalera za koju u kraju imaju samo reči hvale.

Piksijeva majka Desanka živi sama već šest godina, koliko je prošlo od smrti Draganovog oca Dobrija. U niškom naselju Pasi Poljana sa svojom porodicom živi i Piksijeva starija sestra, koja brine o majci. Rodbina proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija i dalje je u šoku.


#   Pasi Poljana   Dragana Stojković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima