Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Порукама наводио девојчицу на блуд

rssBookmark and Share

04.05.2012. Izvor : Novosti |

У Основном суду покренута је истрага против Звонка Н.(46), из Ниша, који је прошле седмице лишен слободе због сумње да је починио недозвољене полне радње над једном десетогодишњом девојчицом.

Терети се да је малолетницу, коју је повремено чувала његова мајка док су девојчицини родитељи били ван Ниша, непримерено додиривао преко одеће по телу и бутинама, као и да јој је слао СМС поруке ласцивног садржаја.

Девојчица је неколико пута преспавала у кући у којој живи осумњичени. После последњег боравка, мајка девојчице је приметила чудно понашање код детета, јер је одбијало да поново иде код жене која је чува. Када је мајка погледала у дететов мобилни телефон, пронашла је ласцивне поруке које јој је слао осумњичени.

У телефону детета су нађене три поруке са непримереним садржајима. После лишења слободе осумњичени није порицао да му је дете седело у крилу, али је негирао да је било икаквог непримереног додиривања девојчице.

Изјавио је да је девојчица била веома умиљата и да воли да се мази. Рекао је и да је зато само мазио, али да у томе није било непримереног додиривања. Чак је изјавио да је "имао утисак да му се девојчица набацује".


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима