Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Потрага за несталом докторком у Лесковцу

rssBookmark and Share

28.03.2012. Аutor : T.Stevanović |

Већ два дана без прекида траје потрага за несталом лесковачком докторком примаријусом др Маријаном Стојановић (56) специјалистом медицине хигијене у лесковачком Заводу за јавно здравље. Из улице у којој живи др Маријана Стојановић , нестала је и једна студентикња сазнаје ''Јужна Србија'' .

Потрага за несталом докторком у Лесковцу

Данас,другог дана нестанка у њену потрагу су се укључили, поред родбине и полиције, и запослени у лесковачком Заводу за јавно здравље.

У овом лесковачком Заводу ''Јужна Србија'' незванично сазнаје , да је докторка Стојановић након брачних трзавица прешла да трајно живи у Лесковац.Ту је крајем 2008.године са сестром Каћом,иначе универзитким професором у Приштини, купила кућу у лесковачкој улици Пана Ђукића у непосредној близини завода у којем је била трајно запослена.

Њена сестра са супругом такође универзитетским професором дуже време живи у Звечану ,на подручју КИМ.

Време нестанка докторке Маријане и не може утврдити са јасном прецизношћу што знатно успорава опотрагу полиције, Каже наш добро обавештени извор из лесковачке Полиције.

"Чула сам да су је наводно неки пријатељи видели у возилу таксија , тога јутра и да се креталла у правцу Главне аутобуске станице. Остаје само да полиција прегледа видео снимак стално укључених камера надзора , на станици ГАС, које имају солидну резолуцију и где могу јасно да се разазнају ликови, па ће се онда видети није ли кренула неким аутобусом према Космету или Македонији", прича нам њена колегиница из канцеларије Тања Митић.

"Била је велики радник,увек тиха и насмејана. Све послове које смо имали предвиђене за последњи петак, пред овај викенд, коректно је одрадила и ништа није указивало на неки проблем или неку депресију код ње", Изјавила је за ''Јужну Србију'' др Вања Илић начелник Центра за превенцију у којем је докторка Маријана била последњи пут радно ангажована.

Нашем дописнику докторка Маријана је у последњу среду , два дана пред нестанак, исцрпно говорила о могућностима појаве сезонског грипа овог пролећа у Јабланичком управном округу, јер је била стручњак на извору информације.

Наш новинар  покушао је да уђе у двориште куће коју је недавно купила докторка Маријана за своје будуће становање. Њена капија је била закључана,као и капије суседа, а ролетне на прозорима спуштене.


#   полиција   Јужна Србија регион   потрага   видео снимак
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима