Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пријава због претњи преко интернета

rssBookmark and Share

07.09.2012. Autor: S. Radović

Хомосексуалац из Куршумлије Стефан Радовић (20) поднео је пријаву полицијској управи у том граду због угрожавања безбедности.

Пријава због претњи преко интернета

Стефан Радовић који је постао познат јавности након што је јавно признао своје сексуално опредељење, поднео је пријаву полицијској управи у Куршумлији због претеће поруке коју је добио на својој Маил адреси.

  -Нажалост данас сваки Dебил користи интернет. Све сам пријавио полицији од које сам затражио да пронађу и санкционишу лице које ми је послало претећу поруку чији садржај сам приложио уз пријаву.Нека они уживају у својим примитивним и јадним потезима а ја им узвраћам осмехом , Изјавио је Стефан Радовић.

У претећој поруци коју смо имали на увид између осталог стоји тачно место Стефановог становања , а особа која потписује поруку између осталог наводи да долази да га сексуално злоставља са ''Четворицом другара''.

У циљу истраге која је у току у полицији нису могли да дају изјаве поводом овог случаја , а о свему је обавештена Геј стрејт алијанса (ГСА) из Београда са којом је Радовић од јавног признања свог сексуалног опредељења стално у контакту.


#   Стефан Радовић  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима