Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пуцњава код Дома здравља

rssBookmark and Share

23.09.2010. Извор: Јужне вести

Пуцњава код Дома здравља

НИШ - Испред Дома здравља око 10 сати дошло је до пуцњаве у којој су учествовали полиција и неколико наоружаних особа, сазнају Јужне вести.

Према незваничним информацијама, до обрачуна је дошло на неколико метара од полицијске станице у којој се издају личне карте и пасоши, која се налази непосредно уз Дом здравља.

Двојица нападача су ухапшена, од којих је један повређен, потврдила је нишка полиција. Сведоци кажу да за трећим нападачем трага велики број припадника полиције и жандармерије.

Полиција је потврдила да су нападачи упали у приватну кућу у улици Тодора Миловановића и при том употребили ватрено оружје. Према непотврђеним информацијама, напдачи су прво упали у кућу бившег нишког кошаркаша. Претукли неколико чланова породице а једној особи пуцали у ногу. Након инцидента сви укућани су хоспитализовани у Клиничком центру и ван су животне опасности.

Лакше је повређен и случајни пролазник, потврдила је полиција.

Један од читалаца Јужних вести написао нам је да је пуцњава почела нешто пре 10 сати.

- Прво сирене па пуцњава па сирене, па марица која је улетела преко травњака који одваја приземну зграду где је станица код паркинга Дома Здравља. Доста су пуцали, мислим да су минимум два шаржера испражњена. Касније је дошла и хитна, али не знам да ли је неко повређен - пише у коментару.

Више информација ускоро.


#   Дом здравља   полиција   пуцњава   Јужне вести   личне карте
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима