Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pucnjava kod Doma zdravlja

rssBookmark and Share

23.09.2010. Izvor: Južne vesti

Pucnjava kod Doma zdravlja

NIŠ - Ispred Doma zdravlja oko 10 sati došlo je do pucnjave u kojoj su učestvovali policija i nekoliko naoružanih osoba, saznaju Južne vesti.

Prema nezvaničnim informacijama, do obračuna je došlo na nekoliko metara od policijske stanice u kojoj se izdaju lične karte i pasoši, koja se nalazi neposredno uz Dom zdravlja.

Dvojica napadača su uhapšena, od kojih je jedan povređen, potvrdila je niška policija. Svedoci kažu da za trećim napadačem traga veliki broj pripadnika policije i žandarmerije.

Policija je potvrdila da su napadači upali u privatnu kuću u ulici Todora Milovanovića i pri tom upotrebili vatreno oružje. Prema nepotvrđenim informacijama, napdači su prvo upali u kuću bivšeg niškog košarkaša. Pretukli nekoliko članova porodice a jednoj osobi pucali u nogu. Nakon incidenta svi ukućani su hospitalizovani u Kliničkom centru i van su životne opasnosti.

Lakše je povređen i slučajni prolaznik, potvrdila je policija.

Jedan od čitalaca Južnih vesti napisao nam je da je pucnjava počela nešto pre 10 sati.

- Prvo sirene pa pucnjava pa sirene, pa marica koja je uletela preko travnjaka koji odvaja prizemnu zgradu gde je stanica kod parkinga Doma Zdravlja. Dosta su pucali, mislim da su minimum dva šaržera ispražnjena. Kasnije je došla i hitna, ali ne znam da li je neko povređen - piše u komentaru.

Više informacija uskoro.


#   Dom zdravlja   policija   pucnjava   Južne vesti   lične karte
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima