Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

РОСУ ухапсио полицајце и матичара, повређена једна особа

rssBookmark and Share

25.02.2012. Аutor : Ekipa Južne Srbije |

Приликом хапшења у Косовском Поморављу, припадницу РОСУ претукли оца начелника Полицијске управе у Гњилану. Ухапшено шест Срба.

РОСУ ухапсио полицајце и матичара, повређена једна особа

Припадници специјалне јединице РОСУ ухапсили су у Косовском Поморављу шест особа, сазнаје КИМ радио. Ухапшени су већином припадници МУП-а Републике Србије који раде у Врању.

Акција хапшења одвијала се у селима Партеш, Пасјане и Горње Кусце, а приликом хапшења неки од њих су и тучени.

Припадници специјане јединице РОСУ претукли су оца начелника полицијске управе у Гњилану који је лекарски збринут и налази се у болници у Грачаници.

Лекари на хирушког одељења су потврдили да је у болницу примљена једна претучена особа из Косовског Поморавља, али више детаља нису могли да саопште. Како смо сазнали преглед повређене особе је у току.

Ухапшени су радили на издавању личних докумената у одељењу Полицијске управе Гњилане, које је од 1999. измештено у Врању. Ухапшен је и матичар службе која ради по законима Републике Србије.

Шездесетосмогодишњи Живојин Стојановић из Шилова, кога су припадницу РОСУ претукли приликом акције хапшења у Косовском Поморављу, из болнице у Грачаници пребачен је на одељење неурологије у Лапљем Селу.

У болници “Симонида” у Грачаници, где је Стојановић најпре примљен установљено је да је ударен тупим предметом у главу, због чега је упућен на преглед код неуролога.

Живојин Стојановић, учитељ у пензији, отац је начелника Полицијске управе у Гњилану.

Ухапшени су Драган Стојковић из Будриге, Горан Матропазовић из Пасјана, Златко Дениц из Пасјана, Ненад Трајковић из Партеша, Младен Димитријевић, матичар из Пасјана и још једна особа чије још нисмо сазнали.


#   Ненад Трајковић   Драган Стојковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима