Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

ROSU uhapsio policajce i matičara, povređena jedna osoba

rssBookmark and Share

25.02.2012. Autor : Ekipa Južne Srbije |

Prilikom hapšenja u Kosovskom Pomoravlju, pripadnicu ROSU pretukli oca načelnika Policijske uprave u Gnjilanu. Uhapšeno šest Srba.

ROSU uhapsio policajce i matičara, povređena jedna osoba

Pripadnici specijalne jedinice ROSU uhapsili su u Kosovskom Pomoravlju šest osoba, saznaje KIM radio. Uhapšeni su većinom pripadnici MUP-a Republike Srbije koji rade u Vranju.

Akcija hapšenja odvijala se u selima Parteš, Pasjane i Gornje Kusce, a prilikom hapšenja neki od njih su i tučeni.

Pripadnici specijane jedinice ROSU pretukli su oca načelnika policijske uprave u Gnjilanu koji je lekarski zbrinut i nalazi se u bolnici u Gračanici.

Lekari na hiruškog odeljenja su potvrdili da je u bolnicu primljena jedna pretučena osoba iz Kosovskog Pomoravlja, ali više detalja nisu mogli da saopšte. Kako smo saznali pregled povređene osobe je u toku.

Uhapšeni su radili na izdavanju ličnih dokumenata u odeljenju Policijske uprave Gnjilane, koje je od 1999. izmešteno u Vranju. Uhapšen je i matičar službe koja radi po zakonima Republike Srbije.

Šezdesetosmogodišnji Živojin Stojanović iz Šilova, koga su pripadnicu ROSU pretukli prilikom akcije hapšenja u Kosovskom Pomoravlju, iz bolnice u Gračanici prebačen je na odeljenje neurologije u Lapljem Selu.

U bolnici “Simonida” u Gračanici, gde je Stojanović najpre primljen ustanovljeno je da je udaren tupim predmetom u glavu, zbog čega je upućen na pregled kod neurologa.

Živojin Stojanović, učitelj u penziji, otac je načelnika Policijske uprave u Gnjilanu.

Uhapšeni su Dragan Stojković iz Budrige, Goran Matropazović iz Pasjana, Zlatko Denic iz Pasjana, Nenad Trajković iz Parteša, Mladen Dimitrijević, matičar iz Pasjana i još jedna osoba čije još nismo saznali.


#   Nenad Trajković   Dragan Stojković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima