Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Страва у Куршумлији: Након пијане ноћи упуцао пријатеља сачмаром

rssBookmark and Share

07.11.2013. Autor: Tanjug

М. М. (54) из села Штава у општини Куршумлија ухапшен је јер је пријатеља З. С. (44) упуцао из пушке сачмаре након што су целу ноћ пили.

Страва у Куршумлији: Након пијане ноћи упуцао пријатеља сачмаром

Повређени је у хитно пребачен у Клиничко-болнички центар Ниш, где се лекари боре да му спасу леву ногу, али су за то мале шансе.

"Повређени је примљен у тешком општем стању са знацима шока, са многобријним ситним ранама (сачма) у пределу трбуха и карлице. Након указане прве помоћи пребачен је у Ниш", рекла је портпарока прокупачке болнице Јелена Пантовић.

После хапшења, М.М. је предат истражном судији на саслушање које је у току, а потом ће се знати да ли ће му бити одредјен притвор и за које ће кривично дело бити подигнута оптужница.

Инцидент догодио у кући З. С. у раним јутарњим сатима након целоноћног алкохолисања двојице пријатеља који су се пред зору посвађали, а даља истрага ће утврдити како је у руке М. М. дошла пушка из које је пуцао.

Скоро десетак сати после хапшења, приликом тестирања у полицији М. М. је имао више од 1, 5 промила алкохола у крви, што, само потврђује да је у тренутку хапшења проценат алкохола у организму био много већи.


#   Јелена Пантовић   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима