Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Strava u Kuršumliji: Nakon pijane noći upucao prijatelja sačmarom

rssBookmark and Share

07.11.2013. Autor: Tanjug

M. M. (54) iz sela Štava u opštini Kuršumlija uhapšen je jer je prijatelja Z. S. (44) upucao iz puške sačmare nakon što su celu noć pili.

Strava u Kuršumliji: Nakon pijane noći upucao prijatelja sačmarom

Povređeni je u hitno prebačen u Kliničko-bolnički centar Niš, gde se lekari bore da mu spasu levu nogu, ali su za to male šanse.

"Povređeni je primljen u teškom opštem stanju sa znacima šoka, sa mnogobrijnim sitnim ranama (sačma) u predelu trbuha i karlice. Nakon ukazane prve pomoći prebačen je u Niš", rekla je portparoka prokupačke bolnice Jelena Pantović.

Posle hapšenja, M.M. je predat istražnom sudiji na saslušanje koje je u toku, a potom će se znati da li će mu biti odredjen pritvor i za koje će krivično delo biti podignuta optužnica.

Incident dogodio u kući Z. S. u ranim jutarnjim satima nakon celonoćnog alkoholisanja dvojice prijatelja koji su se pred zoru posvađali, a dalja istraga će utvrditi kako je u ruke M. M. došla puška iz koje je pucao.

Skoro desetak sati posle hapšenja, prilikom testiranja u policiji M. M. je imao više od 1, 5 promila alkohola u krvi, što, samo potvrđuje da je u trenutku hapšenja procenat alkohola u organizmu bio mnogo veći.


#   Jelena Pantović   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima