Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Три радника погинула: камион се сурвао у провалију

rssBookmark and Share

Крива Феја 13.10.2013. Autor: Rts, Beta

Три радника су погинула када се камион који их је превозио сурвао у провалију код Врања. У камиону је било двадесетак радника.

Три радника погинула: камион се сурвао у провалију

У тешкој саобраћајној несрећи код Врања, која се догодила на локалном путу Пирот-Крива Феја-Босилеград, три радника су погинула. Несрећа се догодила када се камион који је превозио раднике рудника Грот сурвао у провалију.

Порпарол врањанске полиције Драган Стаменковић потврдио је да је камион, који је превозио између 15 и 20 радника, слетео са локалног пута на планини Бесна Кобила око 7.20 часова и да су повређени радници здравствено збринути у Врању.

Стаменковић је рекао да се камион преуређен у аутобус преврнуо и да је највероватнији узрок несреће квар на возилу или неприлагођена вожња.

Руководилац сектора безбедности и здравља у руднику "Грот" Марија Денковић изјавила је да не може да прецизира колико има повређених.

"На лицу места су све службе рудника "Грот", наше санитетско возило и теренска возила рудника су се укључила у пружање помоћи. Из Врања је стигло једно санитетско возило, тако да су сви повређени одмах пребачени у Врање", казала је Денковић.

Крива Феја, у чијој се непосредној близини налази рудник олова и цинка "Грот", налази се на око 40 километара од Врања. Увиђај о овој саобраћајној несрећи још је у току.


#   Крива Феја   Драган Стаменковић   Бесна Кобила
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима