Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tri radnika poginula: kamion se survao u provaliju

rssBookmark and Share

Kriva Feja 13.10.2013. Autor: Rts, Beta

Tri radnika su poginula kada se kamion koji ih je prevozio survao u provaliju kod Vranja. U kamionu je bilo dvadesetak radnika.

Tri radnika poginula: kamion se survao u provaliju

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Vranja, koja se dogodila na lokalnom putu Pirot-Kriva Feja-Bosilegrad, tri radnika su poginula. Nesreća se dogodila kada se kamion koji je prevozio radnike rudnika Grot survao u provaliju.

Porparol vranjanske policije Dragan Stamenković potvrdio je da je kamion, koji je prevozio između 15 i 20 radnika, sleteo sa lokalnog puta na planini Besna Kobila oko 7.20 časova i da su povređeni radnici zdravstveno zbrinuti u Vranju.

Stamenković je rekao da se kamion preuređen u autobus prevrnuo i da je najverovatniji uzrok nesreće kvar na vozilu ili neprilagođena vožnja.

Rukovodilac sektora bezbednosti i zdravlja u rudniku "Grot" Marija Denković izjavila je da ne može da precizira koliko ima povređenih.

"Na licu mesta su sve službe rudnika "Grot", naše sanitetsko vozilo i terenska vozila rudnika su se uključila u pružanje pomoći. Iz Vranja je stiglo jedno sanitetsko vozilo, tako da su svi povređeni odmah prebačeni u Vranje", kazala je Denković.

Kriva Feja, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi rudnik olova i cinka "Grot", nalazi se na oko 40 kilometara od Vranja. Uviđaj o ovoj saobraćajnoj nesreći još je u toku.


#   Kriva Feja   Dragan Stamenković   Besna Kobila
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima