Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тукао оца у присуству мајке и малолетне ћерке

rssBookmark and Share

06.12.2011. Аutor : M.Mitić |

Лесковачка полиција лишила је слободе и привела истражном судији Основног суда у Лесковцу З.С. (43) из Лесковца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици.

Тукао оца у присуству мајке и малолетне ћерке

Сумња се да је З.С.је у вечерњим часовима, под дејством алкохола, физички и психички малтретирао чланове своје породице. Наиме, З.С. је тукао свога оца у присуству мајке и малолетне ћерке.

Такође, полиција је лишила слободе и привела истражном судији Основног суда у Лесковцу, Б.И. (31) из Лесковца због постојања основа сумње да је извршио кривична дела насиље у породици и ометање овлашћеног службеног лица у обављању послова безбедности или одржавању јавног реда и мира.

Сумња се да је Б.И., 03. децембра ове године, око 23,00 часова, у породичној кући психички малтретирао своју мајку на тај начин што ју је вређао а затим и ломио ствари по кући. На позив мајке полицијски службеници су изашли на лице места и том приликом их је Б.И. ометао у вршењу службене дужности на тај начин што их је вређао, псовао и упутио речи претње.

Истражни судија Основног суда у Лесковцу је З.С. и Б.И. одредио притвор.


#   полиција   истражни судија   насиље у породици
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима