Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tukao oca u prisustvu majke i maloletne ćerke

rssBookmark and Share

06.12.2011. Autor : M.Mitić |

Leskovačka policija lišila je slobode i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu Z.S. (43) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Tukao oca u prisustvu majke i maloletne ćerke

Sumnja se da je Z.S.je u večernjim časovima, pod dejstvom alkohola, fizički i psihički maltretirao članove svoje porodice. Naime, Z.S. je tukao svoga oca u prisustvu majke i maloletne ćerke.

Takođe, policija je lišila slobode i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu, B.I. (31) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanju javnog reda i mira.

Sumnja se da je B.I., 03. decembra ove godine, oko 23,00 časova, u porodičnoj kući psihički maltretirao svoju majku na taj način što ju je vređao a zatim i lomio stvari po kući. Na poziv majke policijski službenici su izašli na lice mesta i tom prilikom ih je B.I. ometao u vršenju službene dužnosti na taj način što ih je vređao, psovao i uputio reči pretnje.

Istražni sudija Osnovnog suda u Leskovcu je Z.S. i B.I. odredio pritvor.

Komentara: 0


#   policija   istražni sudija   nasilje u porodici
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima