Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен директор Пореске управе

rssBookmark and Share

07.12.2011. Аutor : M.Maksimović |

У наставку акције на сузбијању корупције, припадници Управе криминалистичке полиције и Полицијске управе у Новом Пазару, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Новом Пазару лишили су слободе Владимира Ђ. (43) из Новог Пазара, директора Пореске управе филијале у Новом Пазару, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело примање мита и Елвира М. (44) из Новог Пазара, власника књиговодствене агенције „Митке“, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело трговина утицајем.

Ухапшен директор Пореске управе

Кривичном пријавом биће обухваћени и Неџад Р. (36), руководилац послова у хотелу „ДЕНИС“ из Новог Пазара и Љубомирка С. (48), радник Одсека тржишне инспекције у Новом Пазару, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело давање мита, као и Нихат К. (25), власник СТР „ХИДО“ из Новог Пазара, Рамо Т. (59), сувласник СТР „Теа - траде“ из Новог Пазара и Сафет Р. (54), власник аутолимарске радње „Саја“ из Новог Пазара, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело трговина утицајем.

Осумњичени Владимир Ђ. јуче, 6. децембра 2011. године, од Неџада Р. захтевао је и преко посредника примио 300 евра, да би му омогућио позитиван исход најављене контроле Пореске управе из Београда.

У периоду од септембра до децембра ове године, уз посредовање осумњичених Елвира М, Љубомирке С, Сафета Р. и Рама Т. из Новог Пазара, од власника СТР „ХИДО“, СТР „Теа - траде“ и аутолимарске радње „Саја“ из Новог Пазара, осумњичени Владимир Ђ. захтевао је и примио укупно 1.000 евра, како им не би била вршена контрола обрачуна ПДВ-а од стране Пореске управе-Филијала Нови Пазар или да исходи контрола буду позитивни.

Полицијски службеници МУП-а Републике Србије настављају рад на расветљавању свих незаконитости око пословања наведених привредних субјеката и лица.


#   хапшење   Нови Пазар   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима