Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšen direktor Poreske uprave

rssBookmark and Share

07.12.2011. Autor : M.Maksimović |

U nastavku akcije na suzbijanju korupcije, pripadnici Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Novom Pazaru, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Pazaru lišili su slobode Vladimira Đ. (43) iz Novog Pazara, direktora Poreske uprave filijale u Novom Pazaru, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita i Elvira M. (44) iz Novog Pazara, vlasnika knjigovodstvene agencije „Mitke“, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem.

Uhapšen direktor Poreske uprave

Krivičnom prijavom biće obuhvaćeni i Nedžad R. (36), rukovodilac poslova u hotelu „DENIS“ iz Novog Pazara i Ljubomirka S. (48), radnik Odseka tržišne inspekcije u Novom Pazaru, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita, kao i Nihat K. (25), vlasnik STR „HIDO“ iz Novog Pazara, Ramo T. (59), suvlasnik STR „Tea - trade“ iz Novog Pazara i Safet R. (54), vlasnik autolimarske radnje „Saja“ iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina uticajem.

Osumnjičeni Vladimir Đ. juče, 6. decembra 2011. godine, od Nedžada R. zahtevao je i preko posrednika primio 300 evra, da bi mu omogućio pozitivan ishod najavljene kontrole Poreske uprave iz Beograda.

U periodu od septembra do decembra ove godine, uz posredovanje osumnjičenih Elvira M, Ljubomirke S, Safeta R. i Rama T. iz Novog Pazara, od vlasnika STR „HIDO“, STR „Tea - trade“ i autolimarske radnje „Saja“ iz Novog Pazara, osumnjičeni Vladimir Đ. zahtevao je i primio ukupno 1.000 evra, kako im ne bi bila vršena kontrola obračuna PDV-a od strane Poreske uprave-Filijala Novi Pazar ili da ishodi kontrola budu pozitivni.

Policijski službenici MUP-a Republike Srbije nastavljaju rad na rasvetljavanju svih nezakonitosti oko poslovanja navedenih privrednih subjekata i lica.


#   hapšenje   Novi Pazar   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima