Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен педофил у Нишу

rssBookmark and Share

06.12.2011. Аutor : TANJUG |

Полиција је ухапсила А. Б. (51) из Ниша због сумње да је у рачунару чувао више од 165 гигабајта порнографског материјала насталог искорисћавањем деце, саопштило је данас МИнистарство унутрашњих послова.

Осумњичени се терети да је извршио кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетне особе за порнографију, наводи се у саопштењу.

Полиција наводи да је А.Б. " од 2010. године до лишавања слободе са свог кућног рачунара преко интернет мреже преузимао и складиштио већу количину порнографског материјала насталог искоришћавањем деце старости од четири до 14 година".

Приликом претреса стана и других просторија које користи осумњичени "за сада је пронађено више од 165 гигабајта порнографског материјала насталог искоришћавањем деце".

"Након завршеног форензичког вештачења рачунарске опреме биће утврђена укупна количина (порнографског материјала) ", наводи МУП.

Осумњичени, који је ухапсен у наставку акције "Армагедон", је приведен истражном судији Вишег суда у Београду, додаје се у саопштењу.


#   интернет   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима