Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кружни ток у Душановој биће завршен десет дана пре рока

rssBookmark and Share

Душанова улица 17.03.2017. Јужна Србија Инфо

Радови на изградњи кружног тока „код Имиџа“ који су почели су 23. фебруара приводе се крају десетак дана пре рока предвиђеног за завршетак. Вредност радова на самом кружном току је око 9 милиона динара док је вредност целокупног уговора за реконструкцију улице Цара Душана и изградњу кружног тока 23 милиона динара.

Кружни ток у Душановој биће завршен десет дана пре рока

Извођач је Предузеће за путеве Трејс Ниш. Према речима градоначелника Ниша Дарка Булатовића који је данас обишао радове, радило се интензивно како би се ова раскрница и улица ставиле у функцију и спречиле саобраћајне гужве. Он је истакао да је квалитет радова на завидном нивоу и да је то потврдио и надзор.

Овом приликом, градоначелник Ниша је наговестио да ће се у наредном периоду радити сређивање и неких других, критичних саобраћајница у граду али да ће се сачекати претходно мишљење струке како би се добила решења, најбоља за град и грађане.

Иначе, комплетни радови у Душановој улици – реконструкција коловоза и тротоара и изградња кружног тока рађени су из Програма уређивања грађевинског земљишта за 2016.


#   саобраћај   Дарко Булатовић   радови   Душанова улица   кружни ток
@DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима