Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kružni tok u Dušanovoj biće završen deset dana pre roka

rssBookmark and Share

Dušanova ulica 17.03.2017. Južna Srbija Info

Radovi na izgradnji kružnog toka „kod Imidža“ koji su počeli su 23. februara privode se kraju desetak dana pre roka predviđenog za završetak. Vrednost radova na samom kružnom toku je oko 9 miliona dinara dok je vrednost celokupnog ugovora za rekonstrukciju ulice Cara Dušana i izgradnju kružnog toka 23 miliona dinara.

Kružni tok u Dušanovoj biće završen deset dana pre roka

Izvođač je Preduzeće za puteve Trejs Niš. Prema rečima gradonačelnika Niša Darka Bulatovića koji je danas obišao radove, radilo se intenzivno kako bi se ova raskrnica i ulica stavile u funkciju i sprečile saobraćajne gužve. On je istakao da je kvalitet radova na zavidnom nivou i da je to potvrdio i nadzor.

Ovom prilikom, gradonačelnik Niša je nagovestio da će se u narednom periodu raditi sređivanje i nekih drugih, kritičnih saobraćajnica u gradu ali da će se sačekati prethodno mišljenje struke kako bi se dobila rešenja, najbolja za grad i građane.

Inače, kompletni radovi u Dušanovoj ulici – rekonstrukcija kolovoza i trotoara i izgradnja kružnog toka rađeni su iz Programa uređivanja građevinskog zemljišta za 2016.


#   saobraćaj   Darko Bulatović   radovi   Dušanova ulica   kružni tok
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima