Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radovi na terenu oko fabrke "Cumtobel" u punom jeku

rssBookmark and Share

Niš 04.09.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Darko Bulatović obišao je gradilište fabrike Cumtobel u industrijskoj zoni Voćni kalem kao i radove na rekonstrukciji Bulevara Cara Konstantina kod Brzog broda.

Radovi na terenu oko fabrke "Cumtobel" u punom jeku

Gradonačelnik je istakao da je zadovoljan dinamikom radova i rekao da je uveren da će sve biti završeno u planiranom roku, odnosno do 28. septembra kada bi najnovija niška fabrika trebalo i zvanično da počne sa radom.

U razgovoru sa izvođačima, Gradonačelnik je informisan o toku radova i teškoćama sa kojima se građevinari suočavaju, i dobio uveravanja da radnika na svim delovima gradilišta ima dovoljno i da će svi radovi biti okončani u predviđenom roku.

Inače, na potezu od skretanja za Suvi do radi se kompletna rekonstrukcija kolovoza na obe strane Bulevara, kao i zamena ivičnjaka. Paralelno sa tim, ubrzano se grade i pešačka i biciklistička staza na istoj deonici, a u punom jeku je izgradnja novog kružnog toka kod Brzog broda i pristupnih saobraćajnica do samog kompleksa Cumtobel.

Odmah po završetku ove faze, nastaviće se rekonstrukcija Bulevara i izgradnja biciklističke staze do Naselja Nikola, i to će, kako je rečeno, biti okončano do kraja građevinske sezone.

Komentara: 0


#   Niš   saobraćaj   Darko Bulatović   radovi   Bulevar Cara Konstantina   biciklističke staze   Cumtobel
@DarkoBulatovic_ @zumtobelgroup @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima