Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радови на терену око фабрке "Цумтобел" у пуном јеку

rssBookmark and Share

Ниш 04.09.2018. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Дарко Булатовић обишао је градилиште фабрике Цумтобел у индустријској зони Воћни калем као и радове на реконструкцији Булевара Цара Константина код Брзог брода.

Радови на терену око фабрке "Цумтобел" у пуном јеку

Градоначелник је истакао да је задовољан динамиком радова и рекао да је уверен да ће све бити завршено у планираном року, односно до 28. септембра када би најновија нишка фабрика требало и званично да почне са радом.

У разговору са извођачима, Градоначелник је информисан о току радова и тешкоћама са којима се грађевинари суочавају, и добио уверавања да радника на свим деловима градилишта има довољно и да ће сви радови бити окончани у предвиђеном року.

Иначе, на потезу од скретања за Суви до ради се комплетна реконструкција коловоза на обе стране Булевара, као и замена ивичњака. Паралелно са тим, убрзано се граде и пешачка и бициклистичка стаза на истој деоници, а у пуном јеку је изградња новог кружног тока код Брзог брода и приступних саобраћајница до самог комплекса Цумтобел.

Одмах по завршетку ове фазе, наставиће се реконструкција Булевара и изградња бициклистичке стазе до Насеља Никола, и то ће, како је речено, бити окончано до краја грађевинске сезоне.

Коментара: 0


#   Ниш   саобраћај   Дарко Булатовић   радови   Булевар Цара Константина   бициклистичке стазе   Цумтобел
@DarkoBulatovic_ @zumtobelgroup @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима