Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловићева: Мостови у Србији су безбедни и редовно се одржавају!

Bookmark and Share

21.08.2018. Јужна Србија Инфо

„Мостови у Србији су безбедни и сигурни за саобраћај, редовно се одржавају и ту нема никакве дилеме“, изјавила је потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић.

Фото: Њ.П. Јужна Србија
Фото: Њ.П. Јужна Србија

Она је, за јутрањи дневник ТВ Прва, изјавила да је због узнемирености јавности догађајем у Ђенови наложила ванредни инпекцијски надзор мостова у Србији и додала да то није ни први ни последњи ванредни надзор.

„Путеви Србије” и “Инфраструктура железнице” редовно одржавају све мостове на пругама, ауто-путевима и регионалним путевима и сви мостови су сигурни и безбедедни. Сада смо формирали посебне тимове који ће најпре прегледати три најфреквентнија моста – Газелу, Панчевачки и мост код Бешке. Они су безбедни, али није на одмет да проверимо још једном“, рекла је она.

Михајловићева је указала и на самопрозване експерте који претходних дана без икаквих проверених информација говоре о небезбедним мостовима.

„Важно је да грађани знају да се мостови одржавају, да их инспекције редовно обилазе, то је наш посао“, рекла је Михајловићева.

Коментара: 0


#   Путеви Србије   Зорана Михајловић   безбедност   мостови   сигурност   Министарство грађевинарства  
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима