Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловићева: Расписан тендер за изградњу 378 станова за безбедњаке у Нишу и Врању

rssBookmark and Share

Ниш 06.10.2018. Јужна Србија Инфо

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је данас да је расписан тендер за избор извођача радова који ће градити 378 станова за припаднике снага безбедности у Нишу и Врању.

Фото: Њ.П. Јужна Србија архива
Фото: Њ.П. Јужна Србија архива

“Припремљено је све да почне градња станова, од израде пројектно-техничке документације, прибављања земљишта, до обезбеђивања новца за градњу и расписивања тендера. Првих 378 станова градиће се у Врању и Нишу, који су први припремили све што је потребно, и то ће бити модел по којем ће се радити и у осталим градовима”, рекла је Михајловићева.

Она је прецизирала да ће 190 станова бити изграђено у Врању, а 188 у Нишу и додала да се почетак радова очекује одмах по спровођењу јавне набавке за извођача радова.

Влада Србије усвојила је на јучерањашој седници закључак да се на разделу Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре обезбеде 1,4 милијарде динара за изградњу станова за припаднике снага безбедности у Врању и Нишу, у складу са Законом о посебним условима за реализацију пројеката изградње станова за припаднике снага безбедности.


#   Ниш   Врање   МУП РС   Зорана Михајловић   станови   јавне набавке   Министарство грађевинарства   безбедносне снаге   Војска Србије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима