Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mihajlovićeva: Raspisan tender za izgradnju 378 stanova za bezbednjake u Nišu i Vranju

rssBookmark and Share

Niš 06.10.2018. Južna Srbija Info

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, izjavila je danas da je raspisan tender za izbor izvođača radova koji će graditi 378 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Nišu i Vranju.

Foto: Nj.P. Južna Srbija arhiva
Foto: Nj.P. Južna Srbija arhiva

“Pripremljeno je sve da počne gradnja stanova, od izrade projektno-tehničke dokumentacije, pribavljanja zemljišta, do obezbeđivanja novca za gradnju i raspisivanja tendera. Prvih 378 stanova gradiće se u Vranju i Nišu, koji su prvi pripremili sve što je potrebno, i to će biti model po kojem će se raditi i u ostalim gradovima”, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je precizirala da će 190 stanova biti izgrađeno u Vranju, a 188 u Nišu i dodala da se početak radova očekuje odmah po sprovođenju javne nabavke za izvođača radova.

Vlada Srbije usvojila je na jučeranjašoj sednici zaključak da se na razdelu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obezbede 1,4 milijarde dinara za izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Vranju i Nišu, u skladu sa Zakonom o posebnim uslovima za realizaciju projekata izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Komentara: 0


#   Niš   Vranje   MUP RS   Zorana Mihajlović   stanovi   javne nabavke   Ministarstvo građevinarstva   bezbednosne snage   Vojska Srbije
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima