Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова трафо станица на почетку Булевара до средине наредне године (видео)

rssBookmark and Share

15.09.2015. НТВ

Град Ниш ће већ од средине наредне године имати обезбеђено сигурно снабдевање струјом, захваљујући трафо станици најновије генерације која ће бити изграђена на почеку Булевара.

Нова трафо станица на почетку Булевара до средине наредне године (видео)

Она ће струјом снабдевати не само уже градско језгро већ и добар део града, рекао је за Нишку телевизију директор привредног друштва Југоисток, Дарко Булатовић.

Пројекат, који би требало да обезбеди изградњу трафо станице на почетку булевара, која ће растеретити електроенергетску мрежу и омогућити сигурније снабдевање струјом, приводи се крају.

Према речима директора Југоистока, Дарка Булатовића, ова трафо станица биће једна од најмодернијих и најбољих у читавој Србији. Екипе Југоистка редовно раде и на одржавању електроенергетске мреже, како би се она обезбедила за предстојећу, зимску сезону, када је, као по обичају,оптерећење далеко веће него током летњих месеци.

Булатовић подсећа да је у току прослеђивање упозорења пред искључење свим дужницима чији дуг премашује 5 000, те тако Југоисток апелује на дужнике да измире своје обавезе, јер ће, уколико дође до обуставе електричне енергије, они морати да плате и поновно прикључење на мрежу.


#   струја   Југоисток   Дарко Булатовић   трафо станица
@EDJugoistok @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима