Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova trafo stanica na početku Bulevara do sredine naredne godine (video)

rssBookmark and Share

15.09.2015. NTV

Grad Niš će već od sredine naredne godine imati obezbeđeno sigurno snabdevanje strujom, zahvaljujući trafo stanici najnovije generacije koja će biti izgrađena na počeku Bulevara.

Nova trafo stanica na početku Bulevara do sredine naredne godine (video)

Ona će strujom snabdevati ne samo uže gradsko jezgro već i dobar deo grada, rekao je za Nišku televiziju direktor privrednog društva Jugoistok, Darko Bulatović.

Projekat, koji bi trebalo da obezbedi izgradnju trafo stanice na početku bulevara, koja će rasteretiti elektroenergetsku mrežu i omogućiti sigurnije snabdevanje strujom, privodi se kraju.

Prema rečima direktora Jugoistoka, Darka Bulatovića, ova trafo stanica biće jedna od najmodernijih i najboljih u čitavoj Srbiji. Ekipe Jugoistka redovno rade i na održavanju elektroenergetske mreže, kako bi se ona obezbedila za predstojeću, zimsku sezonu, kada je, kao po običaju,opterećenje daleko veće nego tokom letnjih meseci.

Bulatović podseća da je u toku prosleđivanje upozorenja pred isključenje svim dužnicima čiji dug premašuje 5 000, te tako Jugoistok apeluje na dužnike da izmire svoje obaveze, jer će, ukoliko dođe do obustave električne energije, oni morati da plate i ponovno priključenje na mrežu.


#   struja   Jugoistok   Darko Bulatović   trafo stanica
@EDJugoistok @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima