Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

По 50 хиљада динара за најбоље студенте и дипломце

rssBookmark and Share

Ниш 10.02.2021. Јужна Србија Инфо

За постигнуте успехе током студија Град Ниш наградио је четрнаесторо најбољих студената и деветоро дипломаца који су дипломирали са просечном оценом 10 у 2020. години на факултетима Универзитета у Нишу. Награде је уручила градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

По 50 хиљада динара за најбоље студенте и дипломце

"Било ми је задовољство да дипломе уручим најбољим студентима, златнике са ликом Цара Константина дипломцима, а свима је припала и новчана награда од по 50.000 динара.

У данашњем свету поента образовања није меморисање чињеница које ће они који уче морати да памте до краја живота, поента је како да пронађу информације, да знају да их вреднују и ефикасно користе у решавању задатог проблема.

Без праве примене знања, учење је узалудан посао. Задовољство ми је што се налазим у друштву оних који су својим знањем показали да Ниш и Србија имају младе, талентоване и паметне људе.

Волела бих да након школовања и усавршавања остану у својој земљи и свом граду јер ће инжењери електро, грађевинске и машинске струке убрзо бити потребни Граду Нишу где могу да се запосле", казала је Сотировски.


#   Ниш   Драгана Сотировски   диплома   награде   студенти
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима