Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Po 50 hiljada dinara za najbolje studente i diplomce

rssBookmark and Share

Niš 10.02.2021. Južna Srbija Info

Za postignute uspehe tokom studija Grad Niš nagradio je četrnaestoro najboljih studenata i devetoro diplomaca koji su diplomirali sa prosečnom ocenom 10 u 2020. godini na fakultetima Univerziteta u Nišu. Nagrade je uručila gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Po 50 hiljada dinara za najbolje studente i diplomce

"Bilo mi je zadovoljstvo da diplome uručim najboljim studentima, zlatnike sa likom Cara Konstantina diplomcima, a svima je pripala i novčana nagrada od po 50.000 dinara.

U današnjem svetu poenta obrazovanja nije memorisanje činjenica koje će oni koji uče morati da pamte do kraja života, poenta je kako da pronađu informacije, da znaju da ih vrednuju i efikasno koriste u rešavanju zadatog problema.

Bez prave primene znanja, učenje je uzaludan posao. Zadovoljstvo mi je što se nalazim u društvu onih koji su svojim znanjem pokazali da Niš i Srbija imaju mlade, talentovane i pametne ljude.

Volela bih da nakon školovanja i usavršavanja ostanu u svojoj zemlji i svom gradu jer će inženjeri elektro, građevinske i mašinske struke ubrzo biti potrebni Gradu Nišu gde mogu da se zaposle", kazala je Sotirovski.


#   Niš   Dragana Sotirovski   diploma   nagrade   studenti
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima