Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почела реконструкција главне саобраћајнице у Горњем Међурову

rssBookmark and Share

Ниш 07.11.2018. Јужна Србија Инфо

Почели су радови на реконструкцији главне саобраћајнице у Горњем Међурову. То је резултат договора мештана овог села са градоначелником Дарком Булатовићем, након бројних жалби грађана због стања улице, готово потпуно уништене због пролазака тешких камиона и механизације са оближње сепарације песка.

Почела реконструкција главне саобраћајнице у Горњем Међурову

Градоначелник Булатовић и председник Градске општине Палилула Александар Ждрале обишли су данас радове на и разговарали са грађанима.

Булатовић је поручио да ће улица бити завршена у најкраћем могућем року, и да ће се у договору са мештанима одмах правити и планови за наредну годину.

”До краја године завршићемо ову деоницу која је и најгора, а већ на пролеће, машине ће стићи и у друге улице у Међурову, а, у договору са грађанима, решаваћемо и проблеме са водоводом, канализацијом, струјом, тротоарима. Циљ нам је да сваке године решимо по неки проблем, јер у ово село, као и у многа друга, није улагано деценијама и немогуће је урадити одједном”, поручио је Градоначелник Булатовић.

Договорено је да се савет грађана укључи са својим предлозима и да се све то уврсти у Програме за наредну годину, како би се, по прибављању неопходних дозвола и грађевинске документације, са радовима отпочело што раније.

Дужина коловоза који се реконструише је 630 метара, а ширина 5,5 метара. Читав пројекат коштаће око 6 милиона динара, обезбеђених из буџета Града, кроз програм рехабилитације саобраћајаница.

Коментара: 0


#   Ниш   Горње Међурово   Дарко Булатовић   реконструкција     градске општине   Александар Ждрале
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима