Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршена реконструкција главне улице у Горњем Међурову

rssBookmark and Share

Ниш 06.12.2018. Јужна Србија Инфо

Радови на реконструкцији главне улице у Горњем Међурову су завршени. Градоначелник Дарко Булатовић обишао је, са сарадницима завршне радове на асфалтирању ове важне саобраћајнице.

Завршена реконструкција главне улице у Горњем Међурову

Он је истакао да је изузетно задовољан јер је улица завршена у најкраћем могућем року, и да је ово почетак комуналног уређења овог насеља после дугог низа година без икаквих улагања.

Радови на реконструкцији деонице дуге око 400 а широке 5,5 метара, која је и била најтеже оштећена, отпочели су 1. новембра и завршени су за мање од 40 дана, иако је првобитни рок био крај године.

”Већ на пролеће, машине ће стићи и у друге улице у Међурову, а у договору са грађанима, решаваћемо и проблеме са водоводом, канализацијом, струјом, тротоарима. Циљ нам је да сваке године решимо по неки проблем, јер у ово село, као и у многа друга, није улагано деценијама и немогуће је урадити све одједном”, поручио је Градоначелник Булатовић.

Иначе, читав пројекат коштао је нешто више од 6 милиона динара, обезбеђених из Програма периодичног одржавања саобраћајница.

Коментара: 0


#   Ниш   Горње Међурово   Јужна Србија Инфо   Дарко Булатовић   реконструкција  
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима