Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Završena rekonstrukcija glavne ulice u Gornjem Međurovu

rssBookmark and Share

Niš 06.12.2018. Južna Srbija Info

Radovi na rekonstrukciji glavne ulice u Gornjem Međurovu su završeni. Gradonačelnik Darko Bulatović obišao je, sa saradnicima završne radove na asfaltiranju ove važne saobraćajnice.

Završena rekonstrukcija glavne ulice u Gornjem Međurovu

On je istakao da je izuzetno zadovoljan jer je ulica završena u najkraćem mogućem roku, i da je ovo početak komunalnog uređenja ovog naselja posle dugog niza godina bez ikakvih ulaganja.

Radovi na rekonstrukciji deonice duge oko 400 a široke 5,5 metara, koja je i bila najteže oštećena, otpočeli su 1. novembra i završeni su za manje od 40 dana, iako je prvobitni rok bio kraj godine.

”Već na proleće, mašine će stići i u druge ulice u Međurovu, a u dogovoru sa građanima, rešavaćemo i probleme sa vodovodom, kanalizacijom, strujom, trotoarima. Cilj nam je da svake godine rešimo po neki problem, jer u ovo selo, kao i u mnoga druga, nije ulagano decenijama i nemoguće je uraditi sve odjednom”, poručio je Gradonačelnik Bulatović.

Inače, čitav projekat koštao je nešto više od 6 miliona dinara, obezbeđenih iz Programa periodičnog održavanja saobraćajnica.

Komentara: 0


#   Niš   Gornje Međurovo   Južna Srbija Info   Darko Bulatović   rekonstrukcija  
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima