Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гашић синоћ „заводио ред“ у нишком СНС

rssBookmark and Share

10.09.2015. Грађанин

Братислав Гашић, потпреседник Српске напредне странке био је синоћ у Нишу где је, како незванично сазнајемо, покушао „да заведе ред у странци“ у свом петнаестоминутном обраћању члановима.

Гашић синоћ „заводио ред“ у нишком СНС

Толико је чланова било да нису могли сви да стану у просторије странке, тако да је заказано ново окупљање за пет до седам дана (није прецизиран датум место и време), у неком већем простору где се сви заинтересовани чланови могу комотније сместити, а тада ће се вероватно знати и судбина актуелног повереништва.

- Шта он мисли о досадашњем раду нишког дела странке, довољно говори што синоћ на састанку никоме није дао реч. Био је видно љут због онога што се чује и види у медијима из Ниша и рекао је да после неких несугласица, лако може да се деси да због тога и неки чланови СНС не гласају за нашу партију. Критиковао је што су распуштени општински одбори, а сада је више него сигурно да од некадашњих најављених страначких избора у Нишу, нема ништа. У петнаестак минута је рекао шта има – рекао је један од присутних чланова на овом скупу.

Ова странка се након последњих избора одмах поларизовала тако да су сталне размирице, свађе, подметања, туче биле приоритетније члановима него руковођење градом што је и резултирало распуштањем старог Градског одбора. То су потврдили и председник странке Александар Вучић и председник Извршног одбора Радомир Николић током боравка у Нишу. Довођењем на чело партије у Нишу, Милана Станојковића, ситуација у странци је требала да се консолидује, али трвења у самој партији очигледно нису престала.

 


#   Братислав Гашић   СНС   Александар Вучић   Општински одбор   Радомир Николић
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима