Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gašić sinoć „zavodio red“ u niškom SNS

rssBookmark and Share

10.09.2015. Građanin

Bratislav Gašić, potpresednik Srpske napredne stranke bio je sinoć u Nišu gde je, kako nezvanično saznajemo, pokušao „da zavede red u stranci“ u svom petnaestominutnom obraćanju članovima.

Gašić sinoć „zavodio red“ u niškom SNS

Toliko je članova bilo da nisu mogli svi da stanu u prostorije stranke, tako da je zakazano novo okupljanje za pet do sedam dana (nije preciziran datum mesto i vreme), u nekom većem prostoru gde se svi zainteresovani članovi mogu komotnije smestiti, a tada će se verovatno znati i sudbina aktuelnog povereništva.

- Šta on misli o dosadašnjem radu niškog dela stranke, dovoljno govori što sinoć na sastanku nikome nije dao reč. Bio je vidno ljut zbog onoga što se čuje i vidi u medijima iz Niša i rekao je da posle nekih nesuglasica, lako može da se desi da zbog toga i neki članovi SNS ne glasaju za našu partiju. Kritikovao je što su raspušteni opštinski odbori, a sada je više nego sigurno da od nekadašnjih najavljenih stranačkih izbora u Nišu, nema ništa. U petnaestak minuta je rekao šta ima – rekao je jedan od prisutnih članova na ovom skupu.

Ova stranka se nakon poslednjih izbora odmah polarizovala tako da su stalne razmirice, svađe, podmetanja, tuče bile prioritetnije članovima nego rukovođenje gradom što je i rezultiralo raspuštanjem starog Gradskog odbora. To su potvrdili i predsednik stranke Aleksandar Vučić i predsednik Izvršnog odbora Radomir Nikolić tokom boravka u Nišu. Dovođenjem na čelo partije u Nišu, Milana Stanojkovića, situacija u stranci je trebala da se konsoliduje, ali trvenja u samoj partiji očigledno nisu prestala.

 


#   Bratislav Gašić   SNS   Aleksandar Vučić   Opštinski odbor   Radomir Nikolić
@sns_srbija @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima