Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Из ДС отишли oни који су правили проблеме

rssBookmark and Share

Ниш 11.03.2013. Autor: M.Mitić

Председник Окружног одбора Демократске странке Нишавског округа Душана Милисављевић рекао је данас да у тој странци у Нишу „нема више струја и да су странку напустили они који су правили проблеме“.

Из ДС отишли oни који су правили проблеме

Милисављевић је, на конференцији за новианаре, рекао да је странку напустило неколико људи који су имали раније неке функције, или су још увек на неким местима у државним институцијама, али да то ни на који начин није угрозило ДС у Нишу.

-Не разумем зашто неко после 20 година напушта странку само зато што у њој није на некој функцији, казао је Милисављевић.

Он је навео да је истовремено у протеклих месец дана ДС приступило око 350 нових чланова. Осим Бошка Ристића из Ниша, који је био на високој функцији у ДС, ту странку напустио је актуелни директор Фонда за здравствено осигурање – Филијале у Нишу Благоје Брадић и управница Царинарнице Ниш Жарица Веселиновић.

Брадић је потврдио да се прикључио присталицама Душана Петровића који припремају оснивање нове странке „Заједно за Србију“.

Милисављевић је јуче, на непосредним страначким изборима, добио подршку да обавља функцију председника Окружног одбора ДС Нишавског округа.

Уочи одржавања непосредних избора, у суботу поподне, непознати починилац је каменом разбио стакло на улазним вратима ДС у Копитаревој улици у Нишу.

Порпарол Полицијске управе у Нишу Лидија Павловић рекла је да полиција ради на идентификовањи особе која изазвала инцидент. Инцидент су пријваили, како су објавили локални медији, гости из кафића у близини седишта ДС.


#   Ниш   ДС   Душан Милисављевић   полиција   Нишавски округ   Бошко Ристић   Лидија Павловић   Благоје Брадић   Заједно за Србију   локални медији
@demokrate @dusanorldusan @ZajednoZaSrbiju @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима