Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Iz DS otišli oni koji su pravili probleme

rssBookmark and Share

Niš 11.03.2013. Autor: M.Mitić

Predsednik Okružnog odbora Demokratske stranke Nišavskog okruga Dušana Milisavljević rekao je danas da u toj stranci u Nišu „nema više struja i da su stranku napustili oni koji su pravili probleme“.

Iz DS otišli oni koji su pravili probleme

Milisavljević je, na konferenciji za novianare, rekao da je stranku napustilo nekoliko ljudi koji su imali ranije neke funkcije, ili su još uvek na nekim mestima u državnim institucijama, ali da to ni na koji način nije ugrozilo DS u Nišu.

-Ne razumem zašto neko posle 20 godina napušta stranku samo zato što u njoj nije na nekoj funkciji, kazao je Milisavljević.

On je naveo da je istovremeno u proteklih mesec dana DS pristupilo oko 350 novih članova. Osim Boška Ristića iz Niša, koji je bio na visokoj funkciji u DS, tu stranku napustio je aktuelni direktor Fonda za zdravstveno osiguranje – Filijale u Nišu Blagoje Bradić i upravnica Carinarnice Niš Žarica Veselinović.

Bradić je potvrdio da se priključio pristalicama Dušana Petrovića koji pripremaju osnivanje nove stranke „Zajedno za Srbiju“.

Milisavljević je juče, na neposrednim stranačkim izborima, dobio podršku da obavlja funkciju predsednika Okružnog odbora DS Nišavskog okruga.

Uoči održavanja neposrednih izbora, u subotu popodne, nepoznati počinilac je kamenom razbio staklo na ulaznim vratima DS u Kopitarevoj ulici u Nišu.

Porparol Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović rekla je da policija radi na identifikovanji osobe koja izazvala incident. Incident su prijvaili, kako su objavili lokalni mediji, gosti iz kafića u blizini sedišta DS.


#   Niš   DS   Dušan Milisavljević   policija   Nišavski okrug   Boško Ristić   Lidija Pavlović   Blagoje Bradić   Zajedno za Srbiju   lokalni mediji
@demokrate @dusanorldusan @ZajednoZaSrbiju @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima